maanantai 24. elokuuta 2009

Monty Python and the Holy Grail

Aah, Spinningfields osoitti taas parhauttaan. Englantilaista huumorintajua ei voita kyllä mikään. Lempeä ja lämmin torstai-ilta, sipsiä ja poppareita eväänä ja hyvä leffa hyvässä seurassa ulkoilma "teatterissa". Parhautta:

"
Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government. Supreme executive power derives from a mandate from the masses, not from some farcical aquatic ceremony. You can't expect to wield supreme... executive power just because some watery tart threw a sword at you.

If I went around saying I was an emperor just because some moistened bint lobbed a scimitar at me, they'd put me away!"

"
You don't frighten us, English pig-dogs! Go and boil your bottoms, sons of a silly person. I blow my nose at you, so-called Arthur-king, you and all your silly English kaniggets. Thppppt!

I don't want to talk to you no more, you empty headed animal food trough whopper! I fart in your general direction! You mother was a hamster and your father smelt of eldeberries."

Aah, Monty Python ja Pyhä Pytty...

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Väliaikareportti

49 työhakemuksen, 3 haastattelun ja 1 työkokeilun jälkeen sain kuin sainkin työpaikan. Huomenna aloitan EAT nimisessä kahvila/lounas paikassa. Lomailu on ihan kivaa, sen kuukauden, mutta sen jälkeen on pakko päästä takaisin töihin. Graafisen paikan metsästys jatkuu edelleen, mutta on mukavaa, että on jotain mielekästä tekemistä sillä välin. Erityisesti kun tulevat työkaverit, työpaikka ja työympäristö vaikuttavat kivoilta. Extraa on tietysti EAT:n tuotetarjonta, josta löytyy sushia, keittoa, sämpylää ja salaattia. Toivottavasti työntekijät saavat ottaa osansa ennenkö ylijäämä päätyy roskakoreihin. Sillä olis mun ja Jennin ruokaongelmat ratkastu siihen asti et rupee kyllästyttään.

Nyt kun viimesetkin käytännön ongelmat on ratkastu niin voi vihdoin ruveta keskittymään Manchesterissa elämiseen. Lokakuun keikkatarjonnassa oli luvassa Bat For Lashes, Calvin Harris ja Saint Etienne. Purrrfffeeccttoo!

perjantai 7. elokuuta 2009

Grease


Joskus on vain kertakaikkisen hyviä päiviä, kuten tänään. Koko päivään ei ole satanut (mikä jo yksistään olisi ilon aihe), sain työhaastattelun ja illalla Spinningfieldsin ulkoilmateatterissa oli tarjolla Grease. Kun tulin bussilla keskustaan näytti siltä, kuin koko Manchester olisi sulamassa auringon alle. Auringonlasku oli raskas ja hidas, ilma oli lämmin ja kuiva. Satoja ihmisiä oli kokoontunut nurmikolle tytöt "Pink Ladies" takeissa ja pojat mustissa rotseissa. Suurin osa yleisöstä osasi laulut ja tanssit ulkoa. Tunnelma oli kertakaikkisen mahtava. Viimeisen kohtauksen aikana yleisö räjähti käsiin ja nousi seisomaan ja tanssimaan ja laulamaan. Saapas nähdä mitä Rocky Horror Picture Show saa aikaan elokuun lopussa...

Perusbrittinä olen itsekin sijoittanu pennosia mustaan nahkatakkiin. Erittäin kätevä sateelle. Kotimatkalla tulikin pari kommenttia "you've been watching Grease right... I see you have."

Grease on ehdottomasti mun top vitosessa tästä lähtien.

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Salmiakkijäätelöä!

Turkinpippuria murskattuna + vaniljajäätelöä = mun kesä on pelastettu! Nyt etanattomalle partsille nauttiin auringosta ja jätskistä!

Eta- shurum -na

Mitä tapahtuu, jos ajaa ruohonleikkurilla kymmensenttisten mustalta makkaralta näyttävien jättiläisetanoiden päältä? Shurum ja etanoita ei koskaan ollutkaan. Muistoksi jäi kalvava tuoksu ja huono omatunto. Heinäkuu oli niin sateinen, että kuukauteen ei tullut nurmikkoa ajettua ja Delamere Roadin takapihan viidakosta on täysin mahdotonta noukkia pikku penteleitä pois. Sori.

Jostain syystä etanat lähtevät liikkeelle samaan aikaan kun itse tulen kotiin baarista. Parisataa metriä Delamerea sateisessa kelissä pimeällä ja saat kunniamerkin, jos onnistut olemaan astumatta yhdenkään limalöllön päälle. Extremeä kerrakseen.

Yhden sadepäivän jälkeen rakkaat etanat oli linnottautunu parvekkeen lasioveen. Siihen silmien tasolle möllöttään. Aamutee oli vähällä tulla sieraimista kun huomasin asian.

Äsken nurmikon laitoja siistiessä tuli lähikontaktia pariin kotiloon. En tykännyt. En yhtään. En vaikka ne pitää meidän kompostin kunnossa.