perjantai 12. lokakuuta 2007

Musiikki

Manchester on todella musiikkikaupunki ja täällä on hieman nimekkäämpiä bändejä esiintymässä ku Tampereella. Pari viikkoa sitten oltiin Roadhousessa Oh no onon ja Menomenan keikalla. Kummatkin ihan loistavia! Tulevina kuukausina Underworld, The Cinematic orchestra, Groove Armada, Mika, The Hives, Roisin Murphy, The Chemical brothers, Apocalyptica, Bloc Party ja Kaiser chiefs tekis keikat. Näiden lisäksi täällä on valtavasti "pienempien" bändien keikkoja, joita en oo vielä kuunnellu kauaa, mutta pidän jo siitä mitä oon kuullu. Valitettavasti liput on hintavia, joten keikkakerrat pitää punnita tarkkaan.

Parasta täällä on kuiteski indie. Yks kaveri täyttää mun kovalevyä toinen toistaan ihanimmilla biiseillä ja mun rakkaus indieta kohtaan vaan syvenee. Välillä pitää silti kuunnella Five Corners Quintettia, että voi muistella Suomea. Täällä on hirveästi indie-klubeja joissa on tullut käytyä muutamaankin otteeseen. Aina kun englannin sää saa mielen synkäksi (kuten tänään), niin 24h party people-soundtrack soimaan ja johan alkaa olo parantua.

Oltiin eilen kisailuvisailuillassa ja oltiin tavattoman surkeita. Surkeus johtu mm. siitä, ettei ymmärretty kysymyksiä. Ehkä jätän englantilaiset pubivisailut englantilaisille. Yleistieto Coronation Streetistä on nimittäin aika suppea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti