keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Ensimmäinen kuukausi

Ensimmäinen kuukausi briteissä tuli tänään täyteen. Tämä on myös pisin aika poissa kotoa ja poissa kisulin luota. Aika on kulunu tosi nopeesti ja toisaalta tosi hitaasti. Tuntuu, että Empun synttäreistä olis jo pari viikkoa, vaikka ne oli vasta torstaina.

Kuukauden aikana oon ehtiny tutustua mun aivan ihaniin kämppiksiin. Nähdä ihan uskomattomia tyyppejä eri puolilta maailmaa, eri uskontoja, kulttuureja, tapoja, tottumuksia. Saada paljon uusia kavereita. Tutustua paikalliseen indie kulttuuriin. Shoppailla. Nähdä nähtävyyksiä (Lake district, Bury ym. lähialueet).

Koulu on alkanu ja vauhti on valtaisa. Kunhan vaan pääsen 3D:n kanssa sinuiksi, niin elämä taas hymyilee. Luojan kiitos mulla on kivoja luokkakavereita. Siinäki on oma hyötynsä, että samat ihmiset on samoilla kursseilla, joten paikallisten kanssa on pakko jutella. Ei voi hengata vaan Erasmus-piireissä. Ainaki kielikorva joutuu koville paikallisten kanssa. En tiedä kumpi on vaikeampaa, ymmärtää Ivanin espanjan-englantia vai Johnin manchesterin-sheffieldin-englantia.

Koska telkun kattomis mahdollisuutta ei ole, leffoja tulee katottua enemmän. Onneksi koulun kirjaston DVD hylly on loputon ja netistä saa sen mitä kirjastosta ei. Arki on muutenki aika lepposaa. Tytöt naureskeli mun "uudelle terveelliselle elämälle" viikonloppuna. Nauroivat syystä, mun terveellinen elämä loppu tänään ja laitoin taas pakastelasagnen meidän mikroon (jonka nimi on muuten Steve). Tänään pitäis taas pyykätä ku pikkarit loppuu kaapista.

Vapaa-aika tällä hetkellä menee flunssassa. Sama tauti on kiertäny koko vaihtariporukan läpitte. Muuten käydään uimassa, katotaan leffoja, istuskellaan toisten keittiöissä, juodaan teetä ja joristaan turhista. Joka viikko on aina jotain tapahtumaa. Paikallisen alueen kävelykierros on vielä pahasti kesken. Ilmanen punttisali/ uimahalli on myös varsin suosiossa.

Mutta täytyy myöntää, että paljo tulee istuttua tässä koneen äärellä ja naputettua viestejä messengerissä tai sitte vaan tuijotan facebookkia.

Eli summasummarum ensimmäinen kuukausi on mahtava ja tuntuu käsittämättömältä, että enää on 3kk jäljellä. Tänään on muuten Helmin 1v päivä!

1 kommentti: