sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Blogista yleensä

Tässä kun itselleni näitä tekstejä kirjoittelen, niin olisi hauska tietää käykö niitä kukaan muu lukemassa. Täällä on kommentointi kenttä, jonne voi käydä heittämässä hauskan läpän tai huudahduksen siitä riemusta, jonka on saavuttanut lukiessaan tätä kertakaikkisen hekumallista luovuuden purskahdusta.

Tämä kielellinen loistavuus johtuu siitä, että olen puhunut suomea viimeiset 4h, joka on pisin yhtäjaksoinen aika suomenkieltä tässä maassa. Se tarkoittaa sitä, että sanallinen taituruus pääsee valloilleen. Tosin sitä kovastikin häiritsee englanninkielinen mesettely. Etenkin englanninkielinen mesettely syntyperäisen jenkin kanssa. Nyt alkaa tuntua siltä, että pitäis kaivaa kielioppikirja esille ja tarkistaa miten aikamuotoja oikeasti kirjoitetaan... Hävettää tämä "I was were had to been will in America "-kieli

5 kommenttia:

  1. Ihanaa!!! oot selkeästi kotiutunut sinne! Arvaa tuliko ihanat fiilikset kun näin noita sun kuvia...ihan tuli oma reissu mieleen. Mut siis selkeästi päätyasunto kuvien perusteella:) Ja kuulostaa hyvältä tuollainen kunnollinen perehtymisviikko..ja viikonloppuna jo reissattu kauniisiin maisemiin...kateellisena lukien jatkoa...Tsemiä!

    VastaaPoista
  2. Mä oon käyny täällä ihan joka päivä kattoos onko jotain uutta tullut, mutta ei.. Ja sitten kun pitää konetta vähän pidempään kiinni niin täällähän on vaikka kuinka paljon asiaa :)
    Tosta huoneesta tulee kyllä niin Lontoo fiilis. Kyllä sillon oli vaan mahtavaa!
    Palailen taas.. :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä sitä täällä lurkkaillaan... Kovasti jo odottelinkin sun kirjoituksia, kiva kuulla kuulumisia sieltä toiselta puolelta Eurooppaa...

    Ja tuskin jenkin takia kannattaa kielioppiin turvautua, jos kyseessä ei ole oman äidinkielensä opiskelija niin tuskinpa tietää juuri meikäläisiä paremmin, mikä milloinkin on oikea kirjoitusau tai aikamuoto tai sana kussakin tilanteessa ;-)

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Ei ole helppoa jättää kommenttia,kun tämä näyttää tässä niin monimutkaiselta,google,blogger,muu,anonyymi ja sit voit käyttää joitakin htl koodeja? en tiiä mulla ei oo varmasti google tiliä?? Iskällä on google tili,,ei mulla kokeilen anonyymi, niin jos tää tulee perille,,niin täällä sataa nyt hirveesti ,,,niistä valokuvista tuli mieleen Farstan keskustaa, jossa ne kerrostalot näkyy,,paljon näyttää olevan asutusta,, huoneen käytävä näyttää tosi kapealta, mut huone siistiltä hygieniatilat ?????no komments, hyvä. ku et tippuessasi pytyltä murtanu häntäluuta (kts.valokuvat)äitiliini laitan anonyymi ????

    VastaaPoista
  5. Äiti: voit jättää kommentin valitsemalla alapuolelta "muu" ja kirjoittamalla "nimi" kenttään äiti ja sitte tähän "jätä kommentti" -kenttään tekstiä.

    VastaaPoista