tiistai 8. syyskuuta 2009

Tosa

Tämän viikon ajan meillä on hoidossa ruskeasilmäinen iso kiltti jättiläinen nimeltä Tosa. Kooltaan ja ulkonäöltään Shetlannin ponia muistuttava koira on pitänyt meidät kiireisenä. Kuolaa ja karvaa on joka paikassa ja kakkaa tulee kuin tehtaasta. Olen myös sitä mieltä, ettei Tosan identiteetti ole ihan kohdillaan. Tuntuu siltä kuin se kuvittelisi olevansa noin 45kg pienempi eläinkappale, niin somasti se aina rojahtaa sohvalle/ sängylle/ vessan oven eteen odottamaan, että tulet vessasta...

Jos koiran omistaminen on joskus edes käynyt ajatuksissa puolen minuutin ajan niin Tosa on saanut ne toiveet hiipumaan jo ensimmäisen kakkalenkin aikana. Ei ole minusta pitämään huolta koirasta 24h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Koira vaatii liikaa ja minä olen ehdottomasti liian laiska, mutta on Tosan kanssa paljon hyviäkin hetkiä. Ovela pikkukettu kuvittelee, että kukaan ei huomaa jos "vähän tässä kiipeän sänkyyn nukkumaan" kun toinen on nukahtanut. Valitettavasti 50kg kuorsaavaa ja kuolaavaa koiraa on hyvin vaikea olla huomaamatta.

Jos joskus huomaan olevani vanha ja naimaton, niin sitten voin hankkia koiran. Aviomiehessä ja koirassa on paljon samanlaisia piirteitä. Molemmat vievät paljon tilaa sängyssä, kuorsaavat, valloittavat sohvan ja tuijottavat isoilla silmillä, jos lautasella näkyy olevan kasviksia.

Synttärit ja 24h party people

Parisen viikkoa takaperin Suomalais-Ukrainalainen kaksikko vietti synttäreitään Salfordin ihanimmassa pikku pubissa The Crescentissä, josta isoimmat juhlaeläimet jatkoivat matkaa LintuHäkkiin tanssimaan loppuillaksi. Synttärit olivat menestys sekä itseni, että Boriksen puolesta ja väkeä oli paikalla kuin pipoa. Tuntui aika hassulta huomata kuinka paljon sitä onkaan oppinut tuntemaan ihmisiä niinkin lyhkäisessä ajassa täällä Manchesterissa.

Lahjaksi sain suklaata: suklaata kindermunina, suklaata konvehteina, suklaata kakussa, suklaata drinkissä ja suklaata naamassa. Söin kiintiöni täyteen muutamaksi kuukaudeksi.

Juhlaväki koostu vanhoista luokkakavereista, vanhoista Erasmus kavereista, työkavereista ja kavereiden kavereista. Parin viikon päästä Manchesteriin saapuvat uudet Erasmus vaihtarit, joten odotettavissa on paljon uusia tuttavuuksia ja paljon hikeä tanssilattialla.