keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Goodbyes

Viimenen ilta Salfordissa. Sitte mun vaihto on ohitte ja pitää totutella taas kuulemaan suomea joka puolelta. On ihan epärealistinen olo. Oon pakannu koko päivän, mutta sitte puran laukun ja alotan uudestaan. Nyt oon siinä vaiheessa, että pitäis imuroida lattia kaikesta roskasta ja siivota keittiö. Uskomattoman paljon tavaraa sitä on saanu mahdutettua näin pieneen kämppään parin kuukauden aikana.

Tänään on tullu myös jätettyä paljo hyvästejä. Toivottavasti ne ei oo hyvästejä vaan mahdollisimman moni tulee käymään Suomessa tai vastaavasti mä pääsen käymään Amsterdamissa, Saksassa, Espoossa ;), Tsekeissä, Puolassa...

4 kommenttia:

  1. Voi ei, miten se aika tuntui menevän niin nopeaan. Ei niin, etteikö sua ois mukava täällä Tampereella nähdä, mutta kun oli niin mukavaa lukea, miltä Salford kuuluu ja näyttää reilu vuosi sen jälkeen, kun itse kotiuduin...no, mehän voidaan tehdä joskus yhdesäs reissu katseleen tuttuja paikkoja :)
    Tervetuloa lumiseen Suomeen!

    VastaaPoista
  2. heippa

    were you the firl who did the bailando song yesterday and was wearing this beautifull wig? :D

    Was nice talkin to you. Maybe do it again some other time?

    Anyway... my email address is tweetysoft@hotmail.com

    Regards

    VastaaPoista
  3. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.

    VastaaPoista