lauantai 22. syyskuuta 2007

Trafford centre

Täällä suuressa ja ihmeellisessä maailmassa on vielä Ideaparkkiakin isompi Ideapark, nimeltänsä Trafford centre, jonne en muuten sitte enää mene.

Mitä tapahtuu, jos otetaan iso ostoskeskus ja 5 suomalaista tyttöä? No mehän eksyttiin toisistamme jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Sitte etittiin toisiamme seuraavat puol tuntia, jonka jälkeen todettiin, että pitää keksiä parempi keino pysyä yhdessä.

Me vietettiin siellä koko päivä ja mä en löytäny sieltä yhtään mitään. Nyt oon väsyny siitä lampsimisesta edes takasi. Olis vaan pitäny tehdä niinku jätkät. Mennään sinne, ollaan siellä 2h ja tullaan pois ja ostetaan 2 solmiota ja otetaan hassuja valokuvia. Mutta ei, tyttöjen pitää tehdä löytöjä, vertailla hintoja ja sovittaa vaatteita. Kaikki oli niin kallista ja turhaa ja toivotonta.

Itte Trafford center oli aika uskomaton. Niin paljo rumaa marmoria en oo nähny missää. Se oli niin suureellinen, että oli oikeestaan huvittava. Kultakirjailuja, kristallikruunuja, koukeroisia portaita... Ootanpa vaan joulumyynnin alkua. Se paikka räjähtää tilpehööristä.

Kuvia löytyy taas tuolta samaisesta: http://www.flickr.com/photos/persnetto/

1 kommentti:

  1. No niin, nyt oot nähny sen ihastuttavan Trafford Centren...Suomen ostoskeskukset ei todellakaan oo mitään siihen verrattuna...jos ois aikaa ja rahaa, niin tietäis kyllä missä ne käyttäis. Onneks siitä Eddie Colmanilta on sinne matkaa, niin ei tuu usein käytyä...siinä Trafford Centren lähellä on muuten älyttömän iso supermarket...et jos Tescon valikoima ei joskus riitä, niin suosittelen:)

    VastaaPoista